Dragspels- och strängmusikfestival

Ny plats, samma festival

Festivalen ordnades före pandemin vid Nya Slottet Bjärka-Säby utanför Linköping men har nu flyttat till Sunne missionskyrka.

Man kan delta i festivalen på två sätt. Antingen kommer du till de offentliga möten, men helst ser vi naturligtvis att du anmäler dig som deltagare och är med på hela programmet. Som deltagare behöver du inte spela nåt instrument. Men gör du det, så ta med! Framför allt ska du tycka om att sjunga. Sångerna är klassiska ”läsarsånger”. Vi ska göra dem heder och sjunga dem så bra vi kan.

Festivalsträngmusiken, Donald Bergagård, Anders Ekstedt, Lennart Larsson, Mattias J Fröding m.fl.

Program 17-19 juni

(Med reservation för justeringar)

Fredag 17 juni:
19.00 Samling i missionskyrkan med enkel kvällsmat och ”Frispel”

Lördag 18 juni:
9.30 Kaffe i missionskyrkan

11.00 Torgmöte med läsarsånger och vittnesbörd. (Offentligt möte)

Lunch, ordnas av deltagarna själva.

14.00 Övning i missionskyrkan

15.15 Kaffe

15.45 – 16.45 Fortsatt övning

17.00 Kvällsmat

18.00 Kvällssmöte i missionskyrkan (Offentligt möte)

Ca 20.00 Samvaro med enkel måltid och vittnesbörd & sång i missionskyrkan

Söndag 19 juni:
11.00 Gudstjänst i missionskyrkan (Offentligt möte)

Lunch, ordnas av deltagarna själva.

15.00 Avslutningsmöte vid Frykmansstenen, vid regn i missionskyrkan. (Offentligt möte)

Kostnad
För dig som medverkar under hela festivalen tar vi ut en avgift på 200 kr som täcker kostnaden för de måltider som ingår. Övriga kostnader räknar vi ska finansieras genom kollekter vid de offentliga samlingarna.

Anmälan
Anmälan görs med fördel till e-post: dragspel@sunnemissionskyrka.se  alternativt genom att skicka anmälan till Sunne missionskyrka, Långgatan 37, 686 30 Sunne.

Skriv vem eller vilka anmälan gäller samt e-post och/eller telefonnummer. Ange även behov av specialkost eller annat som kan vara av betydelse.

Det finns även möjlighet till ett enkelt boende i anslutning till församlingens sommarhem. Kontakta Inger Larsson för detta: 073-216 94 41 Vi har också några platser kvar om du kommer med husbil. Kontakta i såfall Lennart Larsson. (se nedan)

Adressen är Långgatan 37, Sunne. Om du använder GPS, slå in adressen eller följande koordinater: lat: 59.8415225, long: 13.1427155 (Om du söker på Sunne missionskyrka riskerar du tyvärr hamna fel)

Vid frågor kontakta festivalgeneral Lennart Larsson på telefon 070-357 52 18, alternativt e-post: dragspel@sunnemissionskyrka.se