SUNNEKONFERENSEN 2022

Sunnekonferensen 5-7 aug 2022

Efter ett uppehåll på två år har vi återigen möjlighet att bjuda in till Sunnekonferensen. En helg med god förkunnelse och riktigt bra sång och musik. Ta dig tid för några dagar med andlig fördjupning.

Micael Nilsson är pastor och föreståndare i baptistförsamlingen Tabernaklet i Göteborg. Micael har sina rötter i Sunne och kom till tro i vår församling. Han kommer att förkunna i samband med mötena.

Lars Gunther är pastor i Equmeniakyrkan i Hestra men också känd som bloggare under namnet it-pastorn och ledamot av Equmeniakyrkans styrelse Han kommer att hålla seminarier om sund karismatik.

Good News är en soul & gospelsånggrupp med rötterna i Karlstad och Vänersborg

Sarah & David Åström är sångare med basen i Arvika. Repertoaren  består  av allt från psalmer och välkända läsarsånger till visor och älskade countrymelodier.

Lennart Larsson är sångarevangelist med hela Norden som arbetsfält. Lennart bor i Västra Ämtervik söder om Sunne.

Emilie Espada är lärare från Sunne. Emilie har ett stort hjärta för att sprida evangeliet och leder ofta lovsång.

Program 5-7 augusti

Fredag 5 augusti
17.00 Seminarium: Sund karismatik 1 med Lars Gunther, Emilie Espada leder sången.
18.30 Grillning, hamburgare med tillbehör.
20.00 Kvällsmöte: Micael Nilsson predikar och Good news leder sången och musiken.
Ca 21.30 Eftersits med smörgåsfika

Lördag 6 augusti
9.00 Bön
11.00 Möte på Teatertorget: Micael Nilsson talar och Sarah & David Åström sjunger
16.00 Seminarium: Sund karismatik 2 med Lars Gunther, Emilie Espada leder sången.
17.30 Korv med bröd och tilltugg.
19.00 Kvällsmöte: Micael Nilsson predikar och Sarah & David Åström leder sången och musiken.
Ca 20.30 Eftersits med smörgåsfika

Söndag 7 augusti
10.00 Bön
11.00 Avslutningsmöte: Micael Nilsson predikar och Lennart Larsson leder sången och musiken.
Ca 12.30 Kyrkfika

Det finns även möjlighet till ett enkelt boende i anslutning till församlingens sommarhem. Kontakta Inger Larsson för
detta: 073-216 94 41

Adressen är Långgatan 37, Sunne. Om du använder GPS, slå in adressen eller följande koordinater: lat: 59.8415225, long: 13.1427155 (Om du söker på Sunne missionskyrka riskerar du tyvärr hamna fel)