Välkommen på festival

16-18 juni, när Fryksdalen är som vackrast bjuder vi återigen in till festival.

Man kan delta i festivalen på två sätt. Antingen kommer du till de offentliga möten, men helst ser vi naturligtvis att du anmäler dig som deltagare och är med på hela programmet. Som deltagare behöver du inte spela nåt instrument. Men gör du det, så ta med! Framför allt ska du tycka om att sjunga. Sångerna är klassiska ”läsarsånger”. Vi ska göra dem heder och sjunga dem så bra vi kan.

Festivalsträngmusiken, Donald Bergagård, Sarah och David Åström, Lennart Larsson, Mattias J Fröding, Lars-Åke Larsson m.fl.

Program 16-18 juni

(Med reservation för justeringar)

Fredag 16 juni

19.00 Festivalmöte (offentligt)

Efter mötet serveras fika

Lördag 17 juni

9.30 Smörgåsfika

11.00- 12.30 Torgmöte på Teatertorget (offentligt)

Lunch i egen regi

13.30 Övning  med fikapaus

16.30 Samkväm för anmälda deltagare

19.00 Festivalmöte med stipendieutdelning (offentligt)

Söndag 18 juni

11.00 Finalmöte Festivalen (offentligt)

Efter mötet serveras korv med bröd.

Anmälan
Anmälan görs med fördel till e-post: dragspel@sunnemissionskyrka.se alternativt genom att skicka anmälan till Sunne missionskyrka, Långgatan 37, 686 30 Sunne.

Skriv vem eller vilka anmälan gäller samt e-post och/eller telefonnummer. Ange även behov av specialkost eller annat som kan vara av betydelse. Sista dag för anmälan är 12 juni.

Kostnad
Kostnad för deltagande på festivalen är 350 kr. Då ingår all förtäring. Därtill kommer vi att ta upp kollekt i samband med de offentliga mötena för att täcka övriga kostnader.

Vi har också ett antal platser om du kommer med husbil eller husvagn. Dessa är i direkt anslutning till kyrkan, du får då även tillgång till el, dusch och toalett. Kostnaden för två nätter är 400 kr och för en natt 300 kr. För bokning och mer information om detta kontakta Marja Strömmare. (se nedan)

Det finns även möjlighet till ett enkelt boende i anslutning till församlingens sommarhem. Mer information om detta hittar du här: Sommarhemmet Sundsberget

Adressen är Långgatan 37, Sunne. Om du använder GPS, slå in adressen eller följande koordinater: lat: 59.8415225, long: 13.1427155

Vid frågor kontakta Marja Strömmare på telefon 073-559 90 39, alternativt e-post: dragspel@sunnemissionskyrka.se