Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
Återkommande evenemang: Återkommande evenemang: Bön och bibelsamtal
16 augusti, 2023 10:00 - 11:00

Bön och bibelsamtal (Bön- och fastedag)

I församlingen har vi haft många kontakter med flyktingar som har varit här en tid men nu har flyttat vidare till nya orter där de nu bor och arbetar. Andra har tvingats lämna landet. Men vi har också många som är kvar i Sunne.  Flera har dock problem med att få uppehållstillstånd och för några finns akut hot om utvisning.

Vi kommer därför avsätta en dag då vi särskilt ber deras situation. Vi har planerat en bön- & fastedag onsdagen den 16 aug. Vi inleder bönen i samband med onsdagens bön- & bibelsamtal kl. 10.00. Resten av dagen ber vi på de platser där vi befinner oss. För den som vill finns möjlighet att vara kvar i kyrkan och be. Har du inte möjlighet att komma till kyrkan klockan tio kan du självklart bara med där du befinner dig. När det kommer till fasta kan den se ut på olika sätt. Du väljer själv hur och i vilken omfattning du fastar.

I Bibeln uppmanas vi att bära varandras bördor. Ett sätt att göra det är att stödja varandra i bön. Vi uppmanar därför så många som möjlig att delta i detta på onsdag.