Konsert med Clas Vårdstedt

11 MAJ KL 19.00.

Inträde 100 kr – servering.

Clas Vårdstedt har på ett särskilt sätt visat sig vara en tröstens och hoppets förkunnare. En sångförfattare som förmår att beskriva Guds närvaro i det enkla, vardagliga – i det som kallas för våra liv. Vittnesbörden om hur hans sånger berört och nått människor i situationer där de desperat har behövt en påminnelse från himlen är många.

I närgångna, personliga berättelser utifrån några av mina mest älskade sånger, delar Clas med sig av hur det är att mitt i vardagen leva i en vibrerande gudsnärvaro – och friheten i den sortens liv. En förkunnelse om hopp, förtröstan och Guds trofasthet, i både ord och ton som inte sällan ebbar ut i gemensam sång och överlåtelse. 

”Clas Vårdstedt vrider och vänder på perspektiven kring de sånger som han under många år skrivit och sjungit in. På ett befriande ärligt sätt fångar han skörheten och styrkan i den kristna tron. Texternas ödmjuka ton får boken att kännas som en öppen inbjudan, en vän att hålla i handen på resan inåt och framåt.”  Urban Thoms, Musikjournalist på Dagen, Från bokens baksidestext 

Kvällen sker i samarbete med Erikshjälpen