.

Välkommen till Sunne på läsarsångsfestival. Ett tillfälle att umgås och att sjunga till Guds ära tillsammans.

Dragspelsfestival blir läsarsångsfestival
I år har vi valt att kalla festivalen för läsarsångsfestival, men självklart är du som spelar dragspel eller annat lämpligt instrument välkommen att ta med det.

Man kan delta i festivalen på två sätt. Antingen kommer du till de offentliga möten, men helst ser vi naturligtvis att du anmäler dig som deltagare och är med på hela programmet. Som deltagare behöver du inte spela nåt instrument. Men gör du det, så ta med! Framför allt ska du tycka om att sjunga. Sångerna är klassiska ”läsarsånger”. Vi ska göra dem heder och sjunga dem så bra vi kan.

Festivalkören, Sara & David Åström, Donald Bergagård, Lennart Larsson, Lennart Larsson, Mattias J Fröding m.fl.

Program 14-16 juni

(Med reservation för justeringar)

Fredag 14 juni:
16.00 Gemensam övning
19.00 Festivalmöte (Offentligt möte)
21.00 Kvällsfika

Lördag 15 juni:
9.30 Kaffe i missionskyrkan
11.00 Torgmöte med läsarsånger och vittnesbörd. (Offentligt möte)
Lunch, ordnas av deltagarna själva.
14.00 Övning med förfriskningar i missionskyrkan
17.00 Samkväm för anmälda deltagare
19.00 Festivalmöte (Offentligt möte)
21.00 Kvällsfika

Söndag 16 juni:
11.00 Finalmöte (Offentligt möte)
13.00 Förstärkt kyrkkaffe

För dig som medverkar under hela festivalen tar vi ut en avgift på 350 kr.

Anmälan
Anmälan görs med fördel till e-post: dragspel@sunnemissionskyrka.se  alternativt genom att skicka anmälan till Sunne missionskyrka, Långgatan 37, 686 30 Sunne.

Skriv vem eller vilka anmälan gäller samt e-post och/eller telefonnummer. Ange även behov av specialkost eller annat som kan vara av betydelse.

Vi har också ett antal platser för dig som kommer med husbil. För detta tar vi ut en avgift på 500 kr för hela helgen och 350 kr för en natt. Vem är kontaktperson? Det finns även möjlighet till ett enkelt boende i anslutning till församlingens sommarhem. Kontakta Inger Larsson för detta: 073-216 94 41

Adressen är Långgatan 37, Sunne.

Vid frågor kontakta Vem? , alternativt e-post: dragspel@sunnemissionskyrka.se