Inspelningar från Sunnekonferensen 2023

Fredag 20 oktober kl. 18, seminarium med Lars Gunther.

Lördag 21 oktober kl. 14, seminarium med Anneli Uppman Bengtsson

Lördag 21 oktober kl. 16, seminarium med Lars Gunther.

Lördag 21 oktober kl 19, kvällsmöte med Marcus Olson, Emilie Espada med band samt David Nilsson.

Söndag 22 oktober kl.11, finalmöte med Marcus Olson och Emilie Espada med band.

Marcus Olson, evangelist, även känd under namnet Gatupastorn. Marcus har sin bas i Göteborg och är huvudtalare under konferensen.

Lars Gunther, pastor i Equmeniakyrkan Hestra tillika krönikör i Tidningen Dagen. Han går även under namnet ITpastorn. Lars kommer att hålla i två seminarier med rubriken ”Vi bygger inte Guds rike, det kommer”

Anneli Uppman Bengtsson, pastor i Korskyrkan Karlstad. Anneli kommer att hålla i ett seminarium. Anneli kommer att hålla ett seminarium med rubriken: Ske din vilja – om överlåtelse.

David Nilsson, sångare, kompositör och multiinstrumentalist. David kommer bland annat hålla en konsert på lördagskvällen.

Emelie Espada med band. Emelie är lärare från Sunne och har huvudansvar för sång och musik under konferensen.

Fredag 20 oktober
18.00 Seminarium med Lars Gunther: Vi bygger inte Guds rike – det kommer del 1.
19.00 Drop in med hamburgare och popcorn
20.00 Ungdomsmötet Popcorn där skämt och allvar blandas. Talare: Marcus Olson, sång och musik: Emilie Espada med band
22.00 Efterhäng med möjlighet till övernattning i källaren.

Lördag 21 oktober
11.00 Bön
12.00-14.00 Lunch ordnas av var och en. Det finns flera restauranger och gatukök.
14.00 Seminarium med Anneli Uppman Bengtsson: Ske din vilja – om omvändelse. (Barnaktiviteter under tiden)
15.15: Fika
16.00 Seminarium med Lars Gunther: Vi bygger inte Guds rike – det kommer del 2. (Barnaktiviteter under tiden)
17.30 Mat serveras i kyrkan
19.00 Kvällsmöte Talare: Marcus Olsson, sång och musik Emelie Espada med band samt David Nilsson. (Barnaktiviteter under tiden)
20.30 Smörgåsfika
21.30 Konsert med sångaren, kompositören och multiinstrumentalisten David Nilsson, inträde 100 kr.

Söndag 22 oktober
10.00 Bön
10.45 Lovsång
11.00 Finalmöte Talare Marcus Olson, sång och musik Emilie Espada med band. (Söndagskul parallellt för barnen)